Vill önska alla glad påsk till att börja med!

I fredags var vi på tävling i Kisa (Kinda Ryttarförening) med Caloo, Flip och Zappy. Våra var felfria i alla starter och väldigt fina. Flip var en liten apa på framhoppningen till 1 m men vad gör det! Måste kanske ha en rosett på han fast jag egentligen tycker man ska ha bättre koll på sin häst än att behöva det.. men det har jag tydligen inte haha! På banan var båda hästarna helt super. Tror Flip ser häftigast ut men svårt då jag sitter på. Kommer nog film då Lollos Andreas var med och var kameraman. Zappy var med skitfin och tuff och hade inga alls tendenser att stanna. Felfri i 90 och ett ner i omhoppningen i 1 m. Hoppas Lollo blir sugen att rida själv! Var så glad hela helgen tack vare den här tävlingen med våra fina hästar. Tänk att en lokaltävling kan ha sån effekt! Vi har aldrig haft så bra grundmaterial innan som dom grå, undrar hur långt dom kan gå?

Inte riktigt lika kul idag i Eksjö. Varmt, soligt, dammigt och hög musik.. inte kanon för protesen direkt. Resultaten var helt ok men varken jag eller Ulf fick bra känsla i hästarna eller ridningen. Ulf var felfri med Steffan i 130 men ville ändå inte rida 140, för det kändes inte tilräckligt bra. Jag hade ett ner  med Bravour i 130 och det var inte heller tiptop direkt men jag red 140n ändå, två ner där. Var tufft och stort för han och kändes väldigt överkurs idag. Glad för hästen är jag dock som tuggar på och inte är det minsta oärlig eller ovillig. Han jobbar för mig nu! Har klappat på han och ryktat nu på kvällen, han är väldigt söt.


Bommedal är en byggplats igen. Nya stallet kommer ligga mellan det gamla stallet och ridhuset. Nära till allt blir det:)


Caloo och Ulf i lördags i Söderköping


Jen o Lillis i Värnamo förra helgen


Ulf har trasselCaloo och Flip vilade igår och fick inviga gräshagarna, mysigt! Dom gick där till halv nio på kvällen eller nåt, nästan bete. Så idag har jag två gröna skimlar..

Liknande inlägg