Underbart att ha ett gäng intresserade människor runt sig och ett par fina hästar att jobba med! 
Vi kommer absolut göra en fortsättning på detta, håll utkik efter Riders Club på Bommedal!

Tack och gonatt!

Ulf red lite på hästarna som var här, tex denna D-ponny.

Hippotique i samarbete med Ulf & Jenny på Stall Bommedal

bjuder in till en närgången clinic med tema

Grundridning / Problemlösning

torsdagen 24 november kl 18:30 – ca 21:00

Plats: Stall Bommedal, Bommedal Kibbelsbo, 59048 Vikingstad

I ridhuset granskar vi tillsammans ett antal ekipage med olika problemställningar och får ta del av olika knep för att komma tillrätta med dessa. Vi kommer att få se hästarna under sina ordinarie ryttare samt beridare.

Clinicen leds av Jenny Ekblad och Ulf Bylander från Stall Bommedal - www.stallbommedal.se – med stor erfarenhet av att rida olika typer av hästar i alla åldrar. Dessutom får vi en premiärvisning av anläggningen, lottar ut fina priser bland deltagarna och bjuds på fika och diskussioner kring långbord i stallet efter clinicen.

Fyll en bil och kom!
Gå 5 betala för 3 – 450:-

Ange i anmälan om du behöver hjälp att ta dig dit eller om du kan tänka dig att köra så samordnar vi det hela.
Extraerbjudande! Köp 5 biljetter - betala för 3!


Detta är det första i en serie av sex events under lika många månader.

Den sista torsdagen i varje månad under november 2011 - april 2012
arrangerar Hippotique ett event för att du som ryttare ska utvecklas
både med och utan häst. Du kan välja att delta på så många events du
vill - förmånligast blir det att teckna ett eventkort som gäller för alla
sex tillfällen. Då får du också en snygg pärm att samla allt utbildningsmaterial i.


Boka din plats på www.hippotique.se

Hoppas du ockå vill komma!

Inte så kallt för att vara lite drygt en månad kvar på året!
Vi bygger på vår övervåning och det är snart klart nu. Jag spacklar och målar och Ulf gör 'det svåra' (dvs allt annat krångligt, bra uppdelning). Målar i en äggskalsfärg och i en grå-brun. Blir soft och fint! 

Vi har inte så mycket hästar i stallet nu vilket är ganska bra för det är alltid lite svårare att sälja så här på vintern. Inte någon som direkt ska säljas i dagarna har vi så inte några kunder eller så heller. Caloo har vintervila nu, Check Me Out har haft sin vila och fått ett par andra framskor som han verkar gilla, Bosse och Nougat (4 år) har också vilat och ska sättas igång nu snart, Passe (3 år) ska snart få sin vila som blir någon månad eller lite till (dom andra vilar 2-3 v, fast skrittar) och Delphi har två tävlingar kvar och sen blir det vila för henne i 3 veckor. Tänkte att dom lugna hästarna ska få gå i stora hagar och i maskinen när dom vilar om det är fruset då. I alla fall Passe och Delphi gör inte många knop när dom är ute. 

Flipper är såld till Hanna i Norrköping. För övrigt är det samma familj som vi köpte den gula transporten av, världen är liten! Har fått rapport om att det går jättebra med honom, kul! Även Bravours nya ägare Helena har hört av sig, hon har ridit 120 på han nu och var så glad!

I helgen ska jag tävla hos Lilja har jag tänkt. Blir bara Delphi, och har inte anmält så hoppas dom tar efteranmälningar. 

Lillis ä jättetjock också och ska ha valpar ca den 6:e december. Några är tingade men säg till om ni är intresserade! Lillis är 75% Bordercollie och resten Colllie och Flatcoated Retriever. Pappan är renrasig Bordercollie.

LillisPappan till valpar som snart ska födas

Vi ska ha en bäbis till våren, i maj. Så nu tränar jag på sånt som man ska kunna när man har barn, tex laga mat, baka, ha traditioner. Det går inte så bra ännu men det är långt till maj som tur är annars skulle nog bäbis bli mycket smal. Tänkte på detta med jul och skulle göra lussebullar men dödade jästen.. Fortsatte envis som jag är med chokladkola fast den klarade aldrig kulprovet men Ulf sa att det var en god sås till glassen. SÅ, nu kan jag göra både lusseskorpor och chokladsås! En jätterolig sak är att Lollo och Andreas ska ha barn precis samtidigt som vi, vilket flyt! Ja det blir skoj det här :) Enda nackdelen är att jag inte kommer kunna rida på Norrköping Horse Show i vår.. men Ulf får rida istället så det gör inget.


Bäbis i magen :) Lite smala ben kanske?

Nu ska jag bära in lite golvpaket så vi kan börja i lilla rummet, och sen klippa några hästar medan Uffe skor. Mysig fredagkväll :)

Liknande inlägg