Var i Kinda med Bosse o Nougat och red två 110 i söndags. Båda var fina i regnet!
I fredags var vi i Västervik. Caloo gick 120. Tittade på ett hinder (eller nåt utanför banan) annars fin. Kanske lite mattare än i Nykyrka tyckte Ulf.
Chip gick 130 och 140 och hade 4 fel i varje klass, han var superfin!
Kakan gick 130 med 0+4 och debuterade 140 med 8 fel. Var mest att jag red lite för hårt på hindren i början av banan för ja trodde hon skulle tycka det var stort, men det gjorde hon ju inte.
Delphi gick 130 med 0+8 (superfin!) och även hon debuterade 140 med 8 fel. Det var lite mer en kämparunda, hennes ridbarhet är inte riktigt på 140nivå än kan jag känna, då gäller det att hålla tungan rätt i mun! Höjden var inte ett problem för henne heller utan det är reglerbarheten det hänger på. Hon är lite het och stark och drar sig för mycket in i hindren om man tar i hennes mun, så det gäller att vara lätt lätt i tyglarna och klar i handen ett par tre språng före varje hinder.Vi får jobba på helt enkelt, nästa tävling blir hemma (Linköpings FK) om två veckor.

Var i Nykyrka i helgen. Ulfs starter: Caloo nolla i avd B i 110 och 120, Nougat nolla i avd B i 1m (lörd) i 110, Chip nolla i 120 o 0+4 och 5:e plac i 130. Mina res var 4 fel nästan alla, en felfri (Bosse) och Delphi 8 fel men jag är jättenöjd med både ridningen och hästarna! Kakan var lugn särskilt i 120, och i 130 blev hon plac 10:a med 4 fel i grunden. Bosse kändes ett år äldre än på förra tävlingen o Delphi var för het o stark i 120 men mycket bättre i 130 och nu vet jag igen hur jag ska göra och förstår mer för varje tävling vad som funkar med henne. Trots lite tråkiga resultat är jag jättenöjd. Hästarna utvecklas mycket nu, såå kul!

Förra tävlingen för två veckor sen i Eksjö var Delphi 6:a i 120 och Kakan var felfri i 120 och debuterade 130 med ett nedslag bland annat.

Nästa tävling blir till helgen i Kinda med Bosse i Nougat och kanske Västervik med de andra någon av dagarna. Sen är det paus en helg och därefter hemmatävlingar i Linköping.

Här hemma på bete/lösdrift går nu Pastell 4 år, Steffi med sin Cyklonflicka Celtic, Greta med stofölet Fiorentina e Fetcher, Goldcheer 1 år e Fetcher och Gretas åring Chelsea e Cuper. Greta ska sättas igång när vi vänjer av fölen och Steffi är sem. med Boss. Ska kolla på 17 dygn i slutet av augusti.

Alla våra hästar är till salu (inte Steffi och Celtic), ring om ni är intresserade!

Liknande inlägg