Lite sent men snabb rapport från tävling förra helgen. Var inte så kul väder men jag har inte ridit på ett halvår så jag ville åka ändå :)
 
På lördagen red jag Delphi och Kakan i 110 och 120. Båda hade ett nedslag i 110 som gick på den väldigt blöta och bottenlösa gräsbanan. Sen flyttade tävlingen till grusbanan som var jättefin! Båda var felfria i 120 där. På sndagen red jag bara Delphi i 130 och hon hade ett nedslag, B i en av kombinationerna. Det kändes enkelt för henne så det var ju bra,  det var hennes debut i den höjden.
 
Nästa tävling vi rider tror jag blir i Köping om några veckor.
 
 
Inatt halv tre fick Greta ett stoföl. Allt gick fint, hon är brun (tror jag, det är lite halvmörkt i stallet med bara nattlampan) med bläs och ska heta Fiorentina.

 
 Här kommer lite mer uppdatering :)

Vi väntar i dagarna föl, det är Greacie e Etrusco som ska föla, hon är dräktig med Fetcher. Beräknat den 11:e och hon står i fölboxen på nätterna nu och vi vakar. Sen ska Steffi föla i början av Juli!

Vi har inte så många hästar nu, 7 st som rids och står i stallet och 4 på lösdriften. Några hästar som vi hade innan Alex föddes är hemma på bete hos ägarna nu och kommer tillbaka framåt hösten.

Lite som hänt på gården som jag inte skrivit om: Utebanan är nästan klar nu:) Vi har målat boxväggarna i båda stallen. Continern är flyttad och entren till nya stallet klar. Vi har börjat med sargdörrarna i ridhuset. Kommer mer men nu hinner jag inte skriva!

Liknande inlägg