Detta var vad Ulf hann rida på NHS innan Alexander föddes på lördagen! Torsdag och fredag red han Chip och Kakan, jättebra rundor jag är så stolt över dom alla tre!! Idag på eftermiddagen kom den här lilla killen till oss!

Kakan var jättefin idag, jämnare än igår och lite lugnare när Ulf värmde. Jättebra framhoppning. Fortfarande svårt att gå in på banan. Hon rev sista, blev lite spänd, frös i språnget och räckte inte över bakbommen.
Chip var också jättefin att rida tyckte Ulf, mycket bättre känsla än igår. Han såg ett hinder lite sent som Ulf vände upp lite kort ur sväng på och och Chip kollade lite till vänster om hindret för länge tappade ett framben i det, och det blev han lite ledsen över för sen var det relaterat till trekombination och då hoppade han lite korta höga avvaktande språng där. Sen var det en ensam oxer där han var väldigt hög och uppmärksam och sen en tvåkombination med oxer ut som stod precis utmed staketet där han igen hoppade runt, högt och kort så han kom ner på bakbommen på den, sen var han fin på sista hindret som stod på en båge efter. Så två nedslag plus även ett tidsfel blev det. Kul att han är mycket ner uppmärksam på hinder nu Chip än han har varit förut, han har verkligen förändrats sista året!
Ska ladda upp filmer vartefter.

Nu blir det inte några mer starter för oss i helgen, jag känner på mig det hihi!

Liknande inlägg