Idag besiktade vi två hästar, och imorgon ska en häst iväg på röntgen. Hästantalet har verkligen minskat nu och vi har snart bara 4 egna hästar på stall! I lösdriften finns några till iofs.. så totalt är dom 8. Stallet är ändå fullt iom kunders hästar men det är ju bara positivt.
Bodelen i lastbilen är snart klar, borde planera tävlingar..
Här var Alex 5 månader, nu är han 8! Tiden går så fort så fort, nu kan han krypa, sitta, stå.. Snart kanske gå? Bara att börja leta ponny  ;)
 
 
 
 

Delphi fick träna för Pether idag med, hon var fin:) Till och med extra fin med nytt träns. Han var nöjd med bettet som jag hade idag, och D med var Happy! Imorn är det kanske lite körigt, och resten av veckan med, men SEN, sen blir det bättre!!!

I lördags kom en till häst från Lena o Veine, Minnsann e Sandakan, ett femårigt sto. Stor-vacker-känslig är hon! Söndagen var vi en sväng till Mjölby med Chip och Kakan som startade upp säsongen med. 120. Chip rev ett hinder och Kakan var felfri o placerad. Vet inte var nästa tävling blir, kanske Skåne, vi får se hur vi får ihop det:)
Idag har jag varit hos Malin och tränat med Delphi (för Pether). Hon var duktig och det är roligt att komma iväg och se duktiga ryttare träna och man behöver inspiration för att bli bättre. Angående Delphi så bekräftade han så som vi jobbar, det är ju super kan jag känna. Jag ska försöka hitta ett bättre bett till henne bara men det är svårt för hon är ingen simple lady;) Jag rider alltid henne på vanligt tränsbett. Även vara lite lägre i sitsen tyckte han, jag gillar! Får se vilken häst som ska åka nästa vecka.

Liknande inlägg