Just nu tänker vi mycket på hur och vad vi kommer göra i vårt företag i framtiden. När vi nu flyttat till en helt annan plats med andra förutsättningar förändras en hel del.

Här i Söderköping finns mycket hagmark så vi kan ha hästarna ute i grupp på ett bättre sätt. Det är kuperat och finns träd och små skogsdungar i hagarna så hästarna får naturliga vind- och regnskydd och kan vara ute längre på dagarna och dygnet runt på sommaren. Vi har en jättestor lösdriftshall som vi nog tänker dela i två fack för att ha ston, föl och åringar som behöver superkraftigt grovfoder i det ena och unghästar två år och uppåt som har mer normalt foderbehov i det andra.

Vi har sålt dom flesta tävlingshästarna vi hade på grund dels av flytten och att vi har ett litet barn. Vi har många yngre hästar och det passar bra för hur dem här gården ser ut och fungerar just nu. Ni kommer inte se oss på tävling lika mycket som förut nu den närmaste tiden i alla fall. Även dom få tävlingshästarna vi har kvar kan gå i fina kuperade hagar här med kompisar så vi behöver ingen skrittmaskin.

Det centrala läget här (1 km till Söderköping och 15 km till Norrköping) gör efterfrågan på inackordering stor. Vi kommer hyra ut några hästplatser till att börja med.

Träningar kan vi ordna när vi fått ridbanan på plats, antagligen i augusti.

Vi kommer inte ha ridhus här och därför kan vi inte ha träningar här hemma vintertid. Vi kan inte heller ta emot kundhästar i lika stor omfattning under vintern.


Charlotte som köpte Fjollans storasyster Chelsea av oss skickade en sommarhälsning, vilken underbar bild!

Liknande inlägg