Hatar att medge detta men har fortfarande dagissjukan! Ulf och Alex med, suck. Har verkligen ingen röst alls, rätt så ovant för en sån som jag. Oavsett det så har vi idag ridit lite hästar, byggt en å annan hage och lösdrift och lite så. Ulf har inte varit på hotellet nåt idag, alltså 'ledig' ?? Nja men ändå! Under nästa vecka kommer vi få ordning på utsidan och städa upp efter byggen hit å dit. 
Ramlade av Gullan idag för att vi var klantiga, men det gjorde inget för sanden var jättejättemjuuk! Så kom å prova hahaha!! Imorn blir det staket på ridbanan tror jag! 


Har dragit igång träningen av unghästarna igen nu när vi kan rida på ridbana här hemma. Helgen och början av veckan var Filippa här och tränade och vi passade på att klippa nästan alla hästar. Nu har även unghästarna täcken i hagen och det är bara ettåringarna och fölen som går utan!
Gullan är två år och inriden under några veckor i våras. Hon ska få göra en liten arbetsperiod nu i höst med ridning och löshoppning och sen vila över vintern. Har dubbellongat och suttit på henne i skritt igår och idag.
Fille 3 år blev inriden i våras och har gjort en kort träningsperiod sen dess plus haft långt sommarlov. Nu väntar inhoppning och fortsatt ridning för honom innan han får vintervila ca dec- feb. Han är lite logerad först o sen riden i alla gångarter nu några dagar.
Bettan är 4 år och har föl vid sidan som vi stänger in i lösdriftshallen tsm med Steffi och hennes föl när Bettan rids. Har logerat och sen suttit på henne nu några gånger. Hon reds in väldigt kort förra sommaren.
Förutom dessa tre unghästar så rider jag även en 5 åring.

Två lösdrifter är klara och en blir färdig nästa vecka. Lyse och vatten fattas ännu. Ulf snickrar på!
Ridbanan blir färdig under nästa vecka och vi håller på med bevattning, lyse, harv/vält och staket till den nu så att vi kan börja använda den så fort topplagret blir pålagt.
Måndag och tisdag är det första träffen på tränarutbildningen så då är vi på Strömsholm, ska bli roligt med ledigt enligt min mening haha! Dock konstigt att vara ifrån sitt barn men man måste vänja sig.

Liknande inlägg