Tack tjejer för hjälpen idag ni är verkligen dom bästa❤️ Vill också tacka er som varit hos oss och hoppat idag, kul att se många fina ponnyer och hästar! Välkomna nästa gång, håll koll här på hemsidan här eller gilla Stall Bommedal på Facebook så missar ni inget evenemang! 


I helgen var vi och hälsade på min bästa vän Maria och hennes lille axel 2,5 månad (och man Daniel såklart oxå). Mycket nytt med både bebis och även egen gård på Jössehusvägen som vi inte sett förut. Suuuperfint och mysigt ställe med ridhus granne, kan inte bli bättre ju, grattis till det fyndet! Samtidigt som vi hälsade på Maria var vi i Karlshamn på tävling fredag-söndag. Maria tävlade också där så det var en bra plan! Jennie som tränar här var med ner med en häst och jag hade med Caloo. Debuternas helg då min häst debuterade 140 och Jennies 125. Båda var toppenbra och alla var nöjda med helgen! Jag har även börjat titta lite efter  någon till häst nu så vet du någon som kanske vill bli min säg till! Jag tänker född 06-09 med scoop och gummi i 😄 Har provat några hästar redan men inte riktigt hittat den som känns som min..
Caloo 140 i söndags
 
Jennie o HD 120 i fredags
Min häst Caloo 


Maria o ja
Mysigt utestall hos Maria där Caloo o Jennies häst bodde i helgen 

Östgötska loungen? 😂😂
Räckeshoppning!


Inför våran sista start på söndagen
Hos Maria, superfin bana

Jennie värmer
 Info:
Parkering på stallplan ställ er nära varandra för det är lite ont om plats! Skritta gärna fram lite innan tiden. All framridning o framhoppning kommer vara på tävlingsbanan. Kostnad 250kr för 2 rundor. Välkomna! 

Prel tider:

9.30 
Tereza Eriksson
Fia Martinsson 
Tessan Eliasson 

10.45
Elsa sjödell-sörbys baron fursta 1m 110
Heidi Nilsson-champagne knivberga 90 1m
Cajsa Tulldahl -Enigma 90 1m 
11.30
Victoria Johansson-ängla h torkelsbo 50 60
Lovisa Magnusson -hiphop h Ekängen 50 60
Johanna Karlsson - Kumlabys Trocadero D 40 50

12.15
Denise Ålund-Merlihn d Skogslotten 60 70
Elin Andersson -falco D Skogslotten 70 80
Julia Wiklander-ironside 80 90
Molly Wiklander dr alban 80 90


Liknande inlägg