Red två klasser i Jönköping fredag-lördag. planen var egentligen att rida 135 idag eller 140 igår också men Caloo var lite surig så det hade varit fel att pressa honom tror jag. Är jättenöjd över honom särskilt fredagen då jag kunde rida som jag vill med lite mer anspänning än vanligt och lite närmare distanser utan att han blir stökig. Han hoppar himla bra på det viset och även om han var lite strulig på lördagen så gör han ju den rundan sprättlätt sen, känns redo för mer! Vägen till hinder 1 var lite lurig då det var en trång sväng och man fick hästen att bjuda på både 4b baklänges och nr 3. Här kommer banskisser och filmer:)
 
 Tessan var också på JFK och red 115 och debuterade 125 på fredagen, båda klasser felfritt och placering i 115. Lördag red hon 120 med ett nerslag och idag 125 igen med 12 fel men jättenöjd med rundan. Kul! Hoppas få filmer från hennes rundor också!
Kalle var också på tävlingen!
 
 
 
 
Tack för det, skills man har!
 

Nästa tävling blir om 2 veckor i Karlshamn, 24-26/10. Då ska vi samordna med att hälsa på hos fina vänner som fårr bebis, ska bli jätteroligt!

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej