Nybyggt ridhus på Prästgården i Söderköping. Ridmåtten är 25x70m och byggnaden är isolerad. Underlaget är fibersand från Expåra. Ridhuset stod färdigt vintern 16/17 Hit kan du komma och rida eller hoppa din häst på de hinder som finns uppställda och du behöver inte föranmäla eller boka. Löser du anläggningskort så ingår både ridbana och ridhus. Anläggningskort kostar per häst 4000kr/år, 2500kr/termin, 500kr/mån eller 100kr/tillfälle, vi har rabatt på månadskort för dig med flera hästar. Anläggningen är öppen 8-21. Det går bra att rida samtidigt med elever som tränar enskilt så länge du visar hänsyn. Vi är ett hoppstall så det finns i princip alltid hinder framme och det är ofta någon häst som hoppas.

Grinden in till stallplanen öppnas automatiskt när du kör fram till den under de tider anläggningen är öppen. Lampan börjar blinka när du är tillräckligt nära. Avvakta några sekunder så öppnas grinden, den stängs automatiskt bakom dig. För passage när grinden är stängd ring Jenny 0703175749 eller Ulf 0722284886

Vi har gruppträning tisdagar från kl 18, då är ridhuset stängt om du inte deltar i träning. Uppstallade hästar kan ridas samtidigt som gruppträning om hänsyn visas till de som tränar, i andra hand kan vi oftast även erbjuda plats till er med ridhuskort, bara fråga! Det går inte att lösa enstaka ridbanehyra för 100kr och rida när det är gruppträning.

Vi anordnar pay&jumps, kurser och hoppträning i grupp och då är banorna upptagna, se info om datum för detta här på vår hemsida www.stallbommedal.se

Parkering på första stallplanen vid skylt ’P’. 

Flytta inte på hindren, bygg upp dem så som de var när ni kom, och lämna inte bommar på marken (då de tar skada av fukten i underlaget). Mocka efter er på banorna och stallplanen. Redskap finns på banorna och på gödselplattan. Hoppträning och visning av hästar för kunder förekommer ofta här så visa hänsyn till vår verksamhet och vi kan tyvärr inte erbjuda plats för longering/tömkörning eller lektionsridning här för medhavda tränare.  Vill du vara med oss och träna hör av dig!

100 kr /häst till swish 1235145974 Stall Bommedal AB direkt i samband med din vistelse här

Telefon 0703175749 eller 0722284886 till oss om ni undrar något

Mvh Jenny o Ulf

 
 
 

Bilder från jan 2017

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej