Ekblad Stables o Stall Bommedal erbjuder elevplats till dig som vill lära dig jobbet i hoppstall i en inspirerande och utvecklande miljö för att tex förbereda för studier inom häst eller egen verksamhet. Vi är utbildade tränare och hippologer, ridlärare level 3 och tävlar tom svår klass. Vi finns centralt i Söderköping på Drothems prästgård en dryg mil från Norrköping. 


Gården har isolerat ridhus 26x72m och utebana 30x60m båda med fibersand, ca 30 boxar och lösdrift m unghästar. 


Vår verksamhet omfattar inridning, utbildning och tävling samt skötsel av stall och hästar såklart. Vi söker dig som är genuint intresserad av hästar och ser det som din framtid. Du måste vara vid god psykisk och fysisk hälsa då arbete med häst kräver eftertanke, energi och noggrannhet. Självklart är arbetet till stor del fysiskt ansträngande så det passar dig som gillar att hålla igång.


Det är bra om du känner dig trygg med unghästar, att du har bra balans och är lugn. Du kan ta med egen häst och boende finns här. Vi jobbar helger då vi åker på både mindre och större tävlingar. Går bra att ta med din häst och starta den också då det passar. Körkort o bil är en fördel. Du får mycket hjälp med egen häst och ridning på våra hästar om det funkar med din erfarenhet. 


Maila info@stallbommedal.se  Eller ring 0703175749 


Hemsida för mer info www.stallbommedal.se 


Vi finns även på Facebook och Instagram 
Mvh Jenny och Ulf 

Taket är på och nu jobbar Ulf mfl med att täta o sätta alla lister dörrar fönster osv. Imorgon börjar vi med belysningen och på måndag sargen. 


Sen är det underlag som ska in, boxfronterna monteras, bevattning, rörmokeri, inredning osv.. 

Ingång till ridhallen till höger,en av ingångarna till stallet till vänster. Däremellan blir det fikarum i hörnet
Kortsidan mot stallet. En läktargång blir det längd kortsidan, till vänster i hörnet toa. Liten läktare ovanpå toan. Två dubbeldörrar in till stallet, mellan dem fönster o dörr till vår Sadelkammare
Bortre kortsidan
Nockplåt på plats
De 6 engelska boxdörrarna fattas här. Här ska det grusas mer utanför och hagarna ska byggas ner till dörrarna.
Fasaden på långsidan mot söder
Entrén till ridhuset