Välkommen till Ulf och Jenny Ekblad i Söderköping. Vi finns på Drothems Prästgård, centralt beläget en knapp km från stadskärnan längs väg 210 mot Linköping. Vi har en fantastisk anläggning här med stort isolerat ridhus och stor utebana och underbar miljö. Vi båda är utbildade Hippologer och Dipl ridlärare, och även C-tränare i hoppning och tävlar själva upp till svår klass. Vi har alltid haft många hästar och många järn i elden och vi älskar utveckling! Att utbilda hästar och ryttare och förbättra vår anläggning är det bästa vi vet! Vi har många planer för framtiden och ser stora möjligheter här. Kom till oss och utvecklas du med!
 
Nu kan vi erbjuda ridning för dig utan egen häst! Rider gör du på våra välutbildade hästar och i både vacker och professionell miljö. Vi startar upp verksamheten i liten skala med privatlektioner där vi jobbar med markarbete och trimmar, välkommen att prova på!
Våra hästar tävlar. Det är fina sporthästar av högsta kvalitet, vi har både lugna och pigga hästar så det finns något för alla ryttare. Gemensamt för våra hästar som vi använder i verksamheten är att dom är mycket trevliga att rida och ger ryttaren bra känsla. Utrustning och annat är samma som vi använder själva i vår utbildnings- och tävlingsverksamhet. Bara toppklass med andra ord. 
 
Välkommen att prova på enstaka tillfälle på privatlektion för att se om vår verksamhet passar dig
privatlektion inkl häst abonnemang en gång / vecka, 675kr
pris enstaka privatlektion 775kr
 
Vi hyr även ut stallplatser till privathästar och erbjuder träning för dig med egen häst/ponny
träning med egen häst fast plats tisdag kväll 300 kr/gång terminspris
Träning 2-4 ekipage med egen häst andra tider 400kr/ekipage o gång (bokas från gång till gång)
Privat träning halvtimme 450kr 
ridhus/banhyra 100kr/gång el 500kr/månad, 2500kr/termin, 4000kr/år. Gäller per häst. Rabatt finns för dig med flera hästar.
VÄLKOMMEN till oss!
 
Jenny Ekblad tel 0703175749 
epost info@stallbommedal.se
Ulf Ekblad tel 0722284886
 
Adress 
Stall Bommedal AB
Drothems Prästgård 2
614 92 SÖDERKÖPING
 
Hemsida www.stallbommedal.se
 

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej