Hej ridhuskund! Vi tycker det är fantastiskt roligt att ni är så många som vill rida hos oss! Vi gör vårt allra bästa för att ni ska trivas! Då vi blivit allt fler behöver vi starta upp ett bokningssystem för ridhus o bana. Vi testar med att ni går in på företagets sida på facebook -Stall Bommedal och Ekblad Stables - och där skriver ni ett enkelt inlägg med tid när ni kommer, hur många hästar, var ni vill göra (hoppa, trimma, rida unghäst osv), 
Glöm inte att ställa tillbaka alla hinder som dom var, låt inte träbommar ligga på marken, mocka noga, kratta vid behov, släck o stäng efter er och betala innan ni åker härifrån. Tack!  (null)

(null)

(null)

Om gården

Anläggningen ligger i direkt anslutning till stadskärnan Söderköping precis i början av Linköpingsvägen 210. Här finns ridbana 27x60m med fibersand o belysning, nybyggt isolerat ridhus 26x72m med fibersand. I ridhuset finns toalett och dusch, fikarum, kök mm. 

Tillgång till ridhus 

För inackorderade ges tillträde till anläggningen i princip veckans alla dagar o tider. Det går alltid bra att rida samtidigt som vi har träning bara man visar hänsy såklart, ridhuset o ridbanan är alltså nästan aldrig stängda för inackorderade hästar. Dock kan inte ekipage utifrån nyttja banorna vid gruppträningar, se schema (regelbundna träningar) och aktuellt (tillfälliga bokningar av grupper) för info om bokade träningar.  Vid ett fåtal tillfällen är banor uppbokade även för inackorderade tex vid pay&jump och löshoppning. Anslås i god tid. Vi har i princip alltid hinder framme på banorna hos oss. Vi är väldigt måna om att anläggningen ständigt är under förbättring och utveckling och hålls i toppskick. 

Stall och hagar

Boxarna hos oss är fördelade i flera stall. Uppvärmd sadelkammare/fikarum, toa, dusch, torkrum för täcken, Horse trainer/skrittmaskin (ingår i uppstallning ridhusstallet). Större och mindre gräshagar där hästarna går tillsammans eller enskilt. Antingen är de ute ca 8-13 eller så kan man ta in själv om man vill ha ute längre. Mindre grusfållor finns också där hästen kan gå en del av dagen vid dåligt väder.

Service

Alla fodringar och ut/insläpp ingår här hos oss så du som kund behöver aldrig sköta stallpass. Här kan du hyra box inklusive all service med fodringar och hagsläpp och även extra service som mockning går att få.


Vad ingår?

Inackordering prästgården:

En grund med 10 kg ensilage och 2 kg kraftoder ingår. Foder utöver detta tillkommer

Alla fodringar och ut/insläpp ingår.

 Ett täcke som läggs på vid utsläpp o tas av vid insläpp ingår.

Rutiner: Morgonfodring (hö o kraft) kl 6,30, vi börjar släppa ut kl 8 och vi tar in hästarna och fodrar lunch mellan 13 och 14 (hö o kraft), de får sen middag 16  (hö o kraft) och kvällshö kl 21. 

Man kan ta in sin häst själv om man vill att den ska vara ute längre. 

Vill man att hästen ska ha foder/vatten när den är ute får man själv ombesörja lämpligt kar/foderlåda  och fylla på dessa när det inte är hästar ute i hagarna. 

Inackordering kostar från 4500 kr per månad 

Upp till 10kg hösilage ingår                                

extra hösilage kostar 4 kr per kg

Upp till 2 kg havre/pellets ingår      

Extra kraftfoder kostar 5 kr per kg            

Stallplats i ridhusstallet inkl horsetrainer 6000kr/mån 

Stallhyran betalas i förskott senast den sista i månaden före.

Är du intresserad av att hyra flera boxar för egen verksamhet? Kontakta Jenny på 0703175749

Vi tror att du kommer trivas bäst hos oss om du är satsande hoppryttare och gillar att träna o tävla iom att vi bygger upp verksamheten och anläggningen med detta fokus. Vi har alltid hinder framme på banorna.

Vi har max 10-15 boxar totalt på anläggningen för uthyrning. 

Priser 

Boxplats inackordering inkl foder och fodringar och ut/insläpp alla dagar 4500 kr/mån

Boxplats i ridhuset inkl horse trainer 6000kr

Utbildningsplats inkl ridning 9500kr

Inridning 2,5 årig häst 12500 kr 

Mockning/mån 1000 kr

Rehabilitering/igångsättning inkl arbete från marken/ridning/träning på band osv 8500kr/mån

Träning i grupp tisdagar kvällstid 300kr 

träning enskilt en halvtimme 450kr

Täckestvätt 100kr/täcke