För mer info och bokning gå med i vår Facebookgrupp 

Stall Bommedal BOKNINGAR/ Träningar 


(null)

Eller kontakta 
Jenny 0703175749 eller 
Ulf 0722284886

Obs att vi har några hästar med hudutslag i stallen (ringorm/svamp ej provtaget) så klappa inte hästarna, tvätta händer o byt kläder om du rider hos oss o vistas i andra stall (vilket man alltid ska göra förståss då hästar bär på både synliga och osynliga smittoämnen särskilt på stora stall med mycket besökare) Hudåkommor smittar vid direktkontakt eller med utrustning. 
Här på vår hemsida under fliken ridhusschema finns stående bokningar. Då kan man ej komma utifrån och rida men de hästar som står uppstallade på anläggningen har tillträde om man visar hänsyn och anpassar sin ridning. I övrigt bokar vi också i gruppen om vi har stängt för gruppträningar, tex kurser osv. 

Parkera på första stallplanen innanför den vita grinden vid skylten ’P’

Knacka innan ni öppnar.

Släck direkt efter er. 

Bygg tillbaka allting plus mocka noga (direkt) o kratta om det blir spår om hästar stannar eller så. Inga träbommar får ligga på marken 

Tillämpa normala ridhusregler (skritta innanför, håll till höger, se upp för de som hoppar) 

Ta hänsyn till varandra o berätta vad ni tänkt hoppa på osv. 

Använd alltid hjälm och är du junior även väst.  
Obs att du behöver vara medlem i Bommedal Ridsportförening för att få möjlighet att rida hos oss, då gäller även Ridsportförbundets olycksfallsförsäkring. För att bli medlem i Bommedal RF, se föreningens egen hemsida.

Det är inte möjligt att ta med tränare utifrån till vår anläggning pga att detta krockar med vår verksamhet då vi ofta hjälper elever och varandra även utanför de bokade träningarna. Hoppas ni har förståelse och respekterar detta. 
(null)Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej