Idag har vi fixat klart den första lösdriften hos oss, den för stona. Ännu går bara Greta och Chelsea där men det ska bli fler tjejer snart.


Mysigt att ha tjejerna så nära inpå knuten!

Massor av pluspoäng också till vår granne Mats som kom med gävmaskin och gjorde iordning hagen jättefint med sand och grus (som vi visserligen redan hade hemma) på mindre än en timme och tog 300 spänn för det! Så enkelt är det när det inte är svårt ju! Vi köper även vårt hösilage av honom och han levererar det varannan vecka ungefär så vi slipper ha lager på vår lilla gård, helt super!

Imorgon åker jag och Ulf till träning med några hästar var, ska bli roligt! Måste även handla kraftfoder och stängselmaterial i dagarna för idag har allting tagit slut som jag har tittat på minann. Fick stängsla sista biten på nya lösdriftshagen med begagnad eltråd, det är riktigt tålamodsprövande då den kan bli verkligt trasslig..

Om någon av er bloggläsare vill hyra in häst på lösdrift hos oss är det bara att ringa eller maila. Vi kommer ta emot ston nu i höst och snart hingstar också! Kolla på www.stallbommedal.se om ni är intresserade.


Senaste projektet är i hamn!


Jämt lite inställsam, lillisen