På torsdag kväll åker vi till Tyskland en tur. Ska bli roligt att träffa Helena, det var länge sen! Ulf har en liten idé på hästflöde också eller vad man ska kalla det. Vi får se om vi kommer på något bra helt enkelt!

Idag har Steffan hoppat för första gången på ett bra tag pga muggen och lymfangiten. Hon är väldigt känslig med sina ben (det var därför Ulf från början fick börja sko tex.. ingen hovslagare var trött på livet) så har hon det minsta känning i huden av något, eller om man skulle råka sätta skydden konstigt osv osv, så kan hon inte gå på det benet. Ungefär så. Självklart får hon då jättejätteont av den här muggen fast det egentligen inte är något kvar nu, utom lite rosa pälslös hud.. En landning blev hon konstig idag men förutom det så tror jag inte hon var direkt konstig. Svårt att veta också, man blir lite nojig.. Men hellre ta det för lugnt än att behöva stå på näsan i gruset som hon gjorde i trav med Ulf för några veckor sen!  
Bravour har vilat sig i form, och Chip har joggat lite. Dom två var och hoppade igår så det var välförtjänt. 
Flip fick jobba idag igen för han vilade igår, galoppfattningar var hans lott idag (början till såna i alla fall). Hans uppfödare har hört av sig och är intresserad också, det är roligt tycker jag! Överhuvudtaget är det skoj med den lille grå, han är enkel på alla sätt och vis och kan hoppa fint! Vi gör fortfarande alla 'steg' (longera, hänga) varje gång vi rider på honom, men det gör ju inget! Han ska få bli omklippt i dagarna också, denna gången ingen budgetvariant utan ordentligt med ben, huvud och alltihop. Han kommer bli så tjusig!


Förra gången Flip blev klippt

Nu ska jag sova lite, imorn blir det hotell för mig tidigt tidigt!