Det är lite för kallt och har snöat en del hos oss, brrrrr!!

Chelsea är såld till en familj i Borensberg och åkte förra helgen. Vi har fler hästar till salu! Hör av er om ni är intresserade:)

Delphi och Bosse vilar några veckor nu innan vinterträningsperioden. Kakan har vi precis satt igång efter två veckors vila och hon var busig värre dom första dagarna hihi! Nu har hon lugnat sig lite så snart kan man kanske jobba lite med henne också utan att hon sprängs :D

Caloo är det lite synd om just nu för han är shoeless.. hans hovar är på tillväxt kan man säga och en lång vila blir det, förhoppningsvis med bättre hovar efteråt som resultat! Ulf har länge kämpat med plastning osv men ibland måste kan kanske börja om och låta det ta sin tid för ett hållbart resultat. Just nu går han i hage och maskinen barfota i alla fall.

Alex växer och är nu sex månader lite drygt. Han ålar fram och gör en massa ljud och är en superglad bebis:) Han äter riktig mat också, spagetti och köttfärsås är favorit denna vecka (i mosad form)!

I lösdriften går Steffi (dräktig med Boss), fölen Fiorentina (Fetcher N-Etrusco) och Celtic (Cyklon-Lester) och ettåriga stoet Goldcheer (Fetcher N-xx). Vi har precis börjat löshoppa unghästarna nu men det är lite tidigt att se något tror jag, dom hoppar cavalettihöjd, enkla och positiva är dom i varje fall!