Årets sista tävling var förra helgen i Linköping för oss. Jag red bara Coockie som var tvåa i en 120 och vann klubbmästerskapet :) I 130 hade hon ett nerslag men var jättefin och det kändes lätt.

Våra hästar har vintervila i perioder för vi har lite mycket nu! Dom flesta ska få vila två perioder, före och efter vinterträningen kan man säga. Pastell och Check Me Out har redan vilat sin första period nu. Dom ser galet fräscha ut båda två och är jättefina!

Vi annonserar ut några hästar nu, egentligen är nog alla utom Steffi o årsfölet Celtic till salu, men alla är inte visningsklara pga tex vila. Vi ska självklart fortsätta med hästar, bara inte riktigt såhär många..

Vi har en utbildningshäst åt Lena o Veine/stall Ason nu, Supreme. En trevlig 4-åring e Rambo som är inriden och löshoppar fint. Hon är till salu väldigt förmånligt pga utbildningsnivån just nu. Även Sunnys Sally från stall Ason är till salu. Från Gert o Carina på Åkebo har vi just nu tvåårsstoet Fechilla e Fetcher på inridning som snart är klar.

Greta är såld och åkte till nya ägare i lördags. Vi kommer bara ha ett sto i avel framöver och det är Steffi. Hon är dräktig med Boss och kollad på 90 dygn för några veckor sen. Fölen (två ston e Cyklon o Fetcher) är avvanda och går i lösdriften ihop med ettårsstona (e Fetcher o Cuper).

Vi har haft en ridelev här det senaste, Sofia. Nu har hon tyvärr trillat av och skadat sig så hon är hemma och kurerar sig.