För närvarande har vi inget aktuellt samarbete med hotell då vi sålt vårat. Plan på egen logi på gården i framtiden. Hör av dig med förfrågan.  
 
 
 
 
I småstadsidyllen Söderköping finns anrika kurhotellet Söderköpings Brunn. Välkommen till en weekend hos oss och kombinera med ridpass på Ekblad Stables med förstklassig ridutbildning på fantastiskt fina sporthästar.
 
Detta ingår i Lilla ridweekend: Ankomst tidig eftermiddag till Stall Bommedal och uppstart med ridpass,
 därefter incheckning på hotellet. Eftermiddagskaffe med konditorbuffé, möjlighet att boka spabehandlingar (mot pristillägg), välkomstdrink och trerätters middag, övernattning, frukostbuffé, utcheckning från hotellet och avslutning i stallet med ridpass nr 2 och därefter avresa. 
Per person 2575,-  enkelrumstillägg 150.-
 
Detta ingår i Stora Ridweekend: Ankomst förmiddag till Stall Bommedal och start med ridpass nr 1 därefter ryttarlunch i stallet och teoriundervisning om man vill, efter lunch ridpass nr 2. Ankomst till hotellet på eftermiddagen, eftermiddagskaffe med konditorbuffe. möjlighet att boka spabehandlingar (mot pristillägg), välkomstdrink och trerätters middag, övernattning, frukostbuffé, utcheckning från hotellet och fortsättning i stallet med ridpass nr 3. Stallunch och hästprat/teori och på eftermiddagen ridpass nr 4, sedan avresa. 
Per person 3575,-  enkelrumstillägg 150.-
 
Du bör vara erfaren ryttare Ridundervisningen bedrivs med sporthästar och nivån motsvarar ca LA, Som exempel på våra veckoelever så upplever dom ofta att dom inte utvecklas vidare på traditionell ridskola.
Arrangemangen går fint att boka alla veckans dagar utom söndag till måndag. Välkommen med din förfrågan till Jenny Ekblad 0703175749