Underbart att det blir varmare  och ljusare ute nu och härligt när tävlingarna här hemma drar igång igen! 
Hästarna känns i bra trim och har varit ute lite nu under försäsongen och gjort bra resultat. 
Caloo är etablerad i 130 -140 klasser nu och det blir en rolig säsong med större tävlingar för mig igen. Är helt säker att han kan gå ett snäpp högre också (eller två?) i framtiden, vi får se om det blir i år.. kanske! 
Har en liten skimmel med, Alexandria. Känner henne inte riktigt ännu, har haft henne sen början av februari bara och hon var inte igång då. Har ridit några 130 i helgen med ett nerslag i varje, hon är på gång och är taggad! Vet inte hur mycket scope hon har men tror en hel del, kommer visa sig under våren om inte annat! En söt liten häst med mycket energi, rolig som tusan att rida, en vitaminkick typ!
Mathildas fina sto Amica är i träning hos mig sen i höstas. Hon har under vintern trimmat och debuterat i 130. Nu gör hon dom klasserna enkelt o Snabbt och Felfritt precis som det ska vara och är redo för nya höjder. Hon är alla gånger en häst för 140 också och efter hand hon tränas så kanske det inte är slut där heller? Jag gissar på att hon snart flyttar för hon är till salu men tills dess är hon min! Superfin med mycket kapacitet, mod och vilja. Underbar häst, önskar hon kunde vara kvar men inte min prisklass tyvärr. 
Min treåriga Colorado är inriden och löshoppad och underbart snäll och from (mot folk, i lösdriften är han en gangster så han har hamnat i isoleringen nu) samtidigt som han har galopp och språng spm en riktig stjärna och det gör mig mycket mycket lycklig! 
Steffis treåriga flicka Celtic hoppar fasen med ännu mer scope, hur lycklig blir man inte?! Hon är en gangster att rida men snäll kompis i flocken och jag kommer bli bäst på baka tårta. Mycket nerv finns det här.
Tvååriga lillasyster Barcelona är vacker som en dag eller två. Stor och ädel är hon, och verkar coolare än syster sin. Hon ska få gå med nåt på löshoppningen nu så vi får se hur hon hoppar! 
Steffi är dräktig m Silber Sky F e Corlensky G-Cardento, BF är 16/7
Alex rider sin älskade Caloo

Ulf rider inte just nu förutom när han hjälper mig under hot 😝

Elever har framgång med, Tessan debuterade 130 o helgen i Mantorp och var felfri på hinder. Såg skitbra ut!!
Titti har ridit och hoppat in sin fyraåring och gjort den till en riktig tiger! 

Avsluta med visdomsord? Stenmark säger det bra tycker jag;
Jag vet ingenting om tur förutom att ju mer jag tränar desto mer tur har jag^^