Idag var jag o Lina med några hästar till Mantorp och hoppade. Jag hade med Lexie för att lära känna henne lite mer o förbereda för tävling framöver och det var nog ett beslut då hon blev rätt smygande o krävde ganska supportive pilot även på små hinder. Good to know!! Hoppas hon blir tuffare när hon kommer ut lite men de tror jag nog.

Caloo var med och jag testar att rida med mycket mera ben och tryck nu o det går super, så glad att han utvecklas så bra. Den nya ridningen behövs då hindren blir större men framför allt kommer snabbt ur sväng i klasserna. Det är stor skillnad på bansträckning i klasser upp till 130 och i 140- och på en häst som är känslig för att man plötsligt sätter mer tryck kan det vara smartare att 'trubba av' den lite genom att rida med mycket ben till hand hela tiden ett tag istället, så jag gör det nu både bär jag trimmar o när vi hoppar. Om det verkar stabilt nu i mars på mindre klasser kanske vi kommit ett stort steg framåt, trodde det skulle bli tufft men efter bara en vecka nu verkar han köpa det nya, Wohoo! I mars har jag Linköping o Mantorp med Caloo och i april o maj Eskilstuna, Västervik Sundbyholm och Åby. I sommar högst oklart men kanske iallafall Grevlunda och Glommen? 

Lina hade med sin nya o vår gamla Chippen. Dom behöver rida ihop sig och hitta stilen tillsammans och det  är superbra art åka på pay o Jump då och kolla av vad vi ska göra hemma!! 
 
Nu hoppas vi på vår så vi kan börja hoppa på banan hemma, vi rider lite nu men fortfarande fruset i botten så inga hinder ännu. Tänkte köra fram några Inorgon och tror att det i mitten/slutet av veckan går att hoppa hemma😍

Nästa helg är det tävlingar i Linköpng och helgen efter det i Rappestad. Sen en paushelg o därefter Mantorp. Alla dessa har bara klasser upp till 120/130 så det blir lite mindre hoppningar denna månaden men med flera okända hästar i stallet blir det mycket spännande i allafall! Redan i Linköping nästa helg tänkte jag att Lexie ska få gå med, och till Rappestad är nog Abbe och Furran redo för någon mindre runda. Ska bli roligt att se hur det går! Mica tar det lite lugnt nu och har vilat en vecka efter rätt tufft jobb över vintern. Hon ska inte tävla så mycket i mars men kanske får gå någon start här och där bara så kommer hon vara supertaggad till utesäsongen! 
Snart ska jag börja rida mina treåringar igen också, blir bra för dom att få gå ute på banan och på fälten här o få bjudning! Eller Cissi hade ju så det räckte (Steffis) men Colorado kan få lite mer! Mamma Quin är såld till Danielssons som har inackorderingsstall Erikstad i Linköping. Dottern Lisa rider, hon var nog 5 år när jag stog där hihi time flies!
Colorado 3 år e Cabachon-Quin
En båt har sjunkit och mamma får rycka ut. Alex lär sig simma i bubbelpoolen 😂Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej