(null)

(null)

Du är välkommen att träna hos oss! En del av våra elever tävlar framgångsrikt på allt från lokal till nationell nivå och vissa kommer med sina unghästar och gör den första inhoppningen så vi har elever på alla nivåer

Mycket av träningen är för oss fokuserad på dels grundridning och dels på banhoppning. Inspiration till övningar får vi mycket från tävlingar och när vi själva tränar. Vi sitter ofta upp på elevers hästar och genom det förstår vi bättre ryttarens situation och kan ge mer hjälp.

Jenny/Ulf har träningar både på dagtid och kvällstid vardagar och även kurser på lov och vissa helger. Info om träningar och tider under rubriken schema här på hemsidan och under fliken aktuellt samt via vår företagssida på Facebook Stall Bommedal & Ekblad Stables   


Vi har många karaktärshinder inkl långt vatten

Fast plats i grupp 400kr/gång betalas per termin i förskott 
Pris för drop in i någon grupp eller enskild träning (i grupp) på dagtid 500kr per gång inkl moms
Betalas i direkt anslutning till ditt ridpass till företagets swish nr 1235145974. Enskild träning 800kr ca 30 min, värm upp innan. Gruppträning 45-60min 


Utbildningsplats- ett helhetskoncept för träning 

En idé vi haft under en lång tid och testat,  ger ett fantastiskt resultat och är ett tryggt och ekonomiskt fördelaktigt sätt att träna på för dig som vill utvecklas fortare och ge din häst de bästa förutsättningarna.

En utbildningsplats kan elever teckna oavsett om de har egen häst eller inte och oavsett om de är uppstallade på anläggningen eller inte. Istället för att betala för en plats i en träningsgrupp ett tillfälle per vecka så tränar du fritt tillsammans med oss så mycket du vill. Vi kan hjälpa till att hoppa upp på hästen emellanåt osv, vi åker iväg och tränar tillsammans på andra anläggningar (banhyra vid sådana tillfällen tillkommer) och vi planerar en tävlingssäsong tillsammans.

Utbildningsplats egen häst 1500kr/mån 

En utbildningsplats tecknas på årsbasis 

Utbildningsplats för elever utan egen häst

Om du inte har turen att äga egen häst, eller om din häst skulle vara skadad osv så kan du även ha en utbildningsplats med våra hästar. Då rider du flera ridpass per vecka på olika hästar, du hoppar vissa av de passen och vi rider även ut osv. Om man vill så får man även sköta häst och stall, raka och frisera, vara med vid hovslageri och veterinärbesök osv som ingår (så fungerar detta som egen häst koncept, dock inget krav) På samma sätt som för elever med egen häst så kommer man få åka iväg på träningar och tävlingar på andra anläggningar. En gemensam plan för detta lägger vi upp i början av varje termin. Det passar också dig som inte vill träna för att tävla men vill rida flera ridpass per vecka och inte bara på gruppträningar utan också få både enskild träning och självständiga pass. Här kan du utvecklas efter ditt individuella mål! Om ryttarna vill så får man också vara delaktig i tex clinics och promota verksamheten utåt.

Egen häst koncept 3 ridpass per vecka varav 1 hoppning 2500kr/mån

Egen häst koncept 5 ridpass per vecka varav 1 hoppning  3500kr /mån 


Resa till tävling 

Vi har ibland plats för någon eller några elever i lastbilen när vi åker på dagtävlingar, kostnad 25kr/mil. Vi hjälps åt under tävlingsdagen såklart! Ett roligt sätt att tävla på ihop med klubbkompisar.  Även meeting kan vi lösa med lite planering.  (null)

Vi har en liten och en stor lastbil 🚛 🚛 

(null)

Mysigt att resa ihop, och kanske slippa köra själv om man är trött? 

     

 
 
 Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej