(null) Nästa tillfälle Sönd 5/6 eftermiddag 

Välkommen hem till oss i Söderköping.


Pay & Jump

Nästa tillfälle söndag 5/6 2022 med första start kl 15.30 Anmäl genom att skicka sms till Jenny på 0703175749 och betala före start 250kr/ egen häst eller 400kr/skolhäst (endast för våra ridelever) till Swish till Stall Bommedal 1235145974. Skriv ryttarens namn på betalningen om annan än betalaren. 


Vi har fibersand både inne och ute, Utebanan är 30x60 och ridhus 25x70. 

Parkering på grus. 

 

Att vara med kostar 250kr per häst och betalas med Swish 1235145974 före start. 

All ridning sker på egen risk, grönt kort eller licens krävs ej. Se till att ha en gällande olycksfallsförsäkring för ryttaren. 

Vårdad klädsel, alla ryttare ska rida med hjälm och ryttare under 18 år ridväst. Hästar utrustade enl tr,fria från smittsamma sjukdomar, influensavaccinerade och tillämpa ett gott horsemanship

Vi finns med på banorna och hjälper och stöttar ekipagen 


Tider sätts så att trängsel ej uppstår. 

Starttider uppdateras löpande      


Framridning o hoppning i ridhuset
Rider fram från 15 Startar från  15.30 ca 
Alva -Gunnar 
Elsa - Janne 
lovelia - sessan 
Ebba Andersson - della 
Lisa Andersson -silver 
(null)                   


(null)     

(null)     Liknande inlägg

1 kommentarer

Anonym

11 Jul 2019 17:56


Hej. Mitt namn är Joel österström och jag har startat upp ett företag som heter Joels hagservice. Är väldigt pedant och pålitlig person. Som kommer göra både er och hästen en stor tjänst.
Jag kommer att åka runt i Östergötland och göra rent hästhagar med en gödselsug modellen större. Om ni tycker behovet finns för just ert stall så kommer jag gärna och mockar era hagar med gödselsug och en fyrhjuling. Har ni många hagar så kan vi komma överens om en klumpsumma. I ett utav stallen jag ska besöka har vi kommit överens om en summa 2 ggr per år en gång innan hösten och en gång under våren, bara för att göra det grundligt och sen att de mockar för hand själva emellan perioderna. Då man slipper att onödiga bakterier och parasiter följer med ner i den tragiska lervällingen som kommer med hösten. Hör gärna av er om ni vill träffas eller vill veta mer hur upplägget ser ut. Med vänliga hälsningar Joel Österström 0735253508

Kommentera

Publiceras ej