(null)

(null)


(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

"Exklusiv ridutbildning i små grupper med hästmaterial utöver det vanliga!"


"Som att rida på privathäst"


"Ridskolan med extra allt! Miljön, hästarna, ridlärarna, känslan. Så härligt att få vara här"

(Vill du delge oss ett omdöme, tveka inte! Skicka ett sms till Jenny/Ulf)

Välkommen till Ulf och Jenny Ekblad i Söderköping. Vi finns på Drothems Prästgård, centralt beläget en 700 meter från stadskärnan längs väg 210 mot Linköping. Vi har en fantastisk anläggning här med isolerat ridhus och utebana och underbar miljö. Underlaget på båda banorna är fibersand. Vi båda är utbildade Hippologer, Dipl ridlärare level III och tränare i hoppning och vi tävlar själva aktivt på alla nivåer från 90 cm till 1,50m. Vi har alltid haft många hästar och många järn i elden och utbildning och utveckling i alla former är det bästa vi vet! Vi har många planer för verksamheten och gården i framtiden och ser stora möjligheter här. På tur står bl.a. utveckling av ridläger och tävlingar hos oss, plus ett aldrig upphörande arbete med att bygga till och utveckla själva gården och verksamheten förstås! Kom till oss och utvecklas du också!

Vi erbjuder lektionsridning i grupp för dig utan egen häst. Du rider i mindre grupper med max 5-6 elever/grupp på våra trevliga skolhästar och ponnyer i både vacker och professionell miljö. Vi har träningar enskilt och i grupp på dagtid och kvällstid må-Tors  (ibland även helger). Kurser finns på lov och vissa helger

Vi erbjuder lektionsridning i grupp för dig utan egen häst. Rider gör du i mindre grupper (max 5-6 ryttare/grupp) på våra fina skolhästar och i både vacker och professionell miljö.

Våra hästar går i lösdrift i stora kuperade naturhagar året om när vädret inte är helt hemskt. Där kan dom leva naturligt och får sitt rörelsebehov tillgodosett, de får social samvaro och kan göra upp sin ordning i flocken och fri tillgång till grovfoder. På vintern är hästarna rakade och har tjocka täcken plus ligghall med djupströbädd som är varm att ligga i. Vi tar oftast in hästarna på eftermiddagen en stund innan lektionerna så de står i sina boxar när eleverna anländer. Under eftermiddagen får hästarna en individuellt anpassad fodergiva, visitering och skötsel. Efter ridning och skötsel på kvällen släpper vi oftast ut hästarna igen. Det finns också boxar till alla hästar, som kan användas vid extrem väderlek, innan tävling, om någon behöver vila extra, vid ev skada osv (null)


(null)


(null)


(null)


(null)(null)(null)


(null)(null)(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


Du tecknar terminsabonnemang hos oss 

Du kan även rida kurs för att se vår verksamhet eller få intensivare träning, kontakta oss för att boka!


(null) 

Grupper och tider hittar du under fliken schema i övrigt erbjuder vi träning på dagtid.


På Facebook har ridskolan en egen sida  kika där för senaste info, filmer mm


VÄLKOMMEN till oss!

 

Jenny Ekblad tel 0703175749 

epost info@stallbommedal.se

Ulf Ekblad tel 0722284886

 

Adress 

Stall Bommedal AB

Drothems Prästgård 2

614 92 SÖDERKÖPING

 

Mer info på

www.stallbommedal.se


/med reservation för felskrivning/