(null) 


Välkommen hem till oss i Söderköping.


Anmäl genom att skicka sms till Jenny på 0703175749 och betala före start till 200kr/ egen häst eller 400kr/skolhäst till Swish till Stall Bommedal 1235145974. Skriv ryttarens namn på betalningen om annan än betalaren. 


 Pay&jump -banan är inne på fibersand 25x70m och framhoppning ute på fibersand 30x60m. Parkering på grus. 

 


proposition 


Träningstillfälle på Stall Bommedal, Drothems prästgård! Startlistor kommer läggas upp här dagen innan.

Att vara med kostar 200kr per häst och betalas med Swish 1235145974 före start. 

All ridning sker på egen risk, grönt kort eller licens krävs ej. Se till att ha en gällande olycksfallsförsäkring för ryttaren. 

Vårdad klädsel, alla ryttare ska rida med hjälm och ryttare under 18 år ridväst. Hästar utrustade enl tr,fria från smittsamma sjukdomar, influensavaccinerade och tillämpa ett gott horsemanship tack

Tävlingsbana: fibersand isolerat ridhus 25x70mTider sätts så att trängsel ej uppstår. 

Starttider uppdateras löpande


Information och direktiv med anledning av Covid-19.  

Våra gästers trygghet är det viktigaste för oss och vi tar den här situationen på mycket stor allvar. Vi följer direktiven från regeringen och Folkhälsomyndigheten och håller oss uppdaterade om det rådande läget. Vi ber er därför läsa detta.
 För att motverka spridning av COVID-19 i Sverige krävs att man stannar hemma när man har symtom, att man är noga med handhygien och att vi håller avstånd till varandra.
 Folkhälsomyndighetens beslut och allmänna råd med anledning av Coronapandemin skall följas. Ingen publik är tillåten.
 Gemensamma utrymmen – I alla våra gemensamma utrymmen, Sadelkammare, stall, toalett,  har vi förstärkt rutiner för städning och med ytterligare desinfektion. Vi jobbar för att hålla städning och desinfektion på hög nivå och säkra saniteten.
 Tänk på att hålla avstånd i alla gemensamma utrymmen. Vi ber Er att respektera de regler som gäller för ridhuset och inte vistas på läktaren där det lätt blir trängsel. Vi välkomnar medföljande 1-2 personer till ekipaget in på banan vid er ritt. Vi fikar i första hand utomhus.
Restriktioner pga covid 19 säger angående tävling: Tillträde till tävlingsplatsen har deltagande ryttare och en medhjälpare per häst. Young Riders ( upp till 21 år) och yngre ryttare samt pararyttare får ha två vuxna medhjälpare för en häst, därefter maximalt en medhjälpare per ytterligare hästar. Detta följer vi på alla våra arrangemang likt en officiell tävling
Stanna hemma om du har symtom. Tvätta händerna ofta.  Håll minst 2 meters avstånd till andra deltagare.
Undvik köer och trängsel - HÅLL AVSTÅND!

(null)     

(null)                   


(null)     

(null)